23.03.2021 r.
Krupnik na wywarze mięsno warzywnym, pieczywo, owoc
Alergeny: drób, seler, gluten
24.03.2021 r.
Podudzie z kurczaka pieczone, ziemniaki, sałatka z ogórka kwaszonego, kapusty słodkiej, marchewki, kompot truskawkowy
Alergeny: drób
25.03.2021 r.
Barszcz czerwony na wywarze warzywnym, pieczywo, owoc
Alergeny:, gluten, mleko
26.03.2021 r.
Ryba miruna smażona, ziemniaki , surówka z kapusty kwaszonej, marchewki i jabłka, kompot wieloowocowy
Alergeny: ryba, gluten, jajka
29.03.2021 r.
Jarzynowa na wywarze mięsno warzywnym, owoc
Alergeny: seler, gluten, drób
30.03.2021 r.
Jajko w sosie musztardowym, ziemniaki, sałata z jogurtem naturalnym, kompot truskawkowy
Alergeny: gluten, jajka
31.03.2021 r.
Pomidorowa z ryżem na wywarze mięsno warzywnym, owoc
Alergeny: mleko, gluten, wieprzowina, seler
Do przygotowania posiłków używane są: pieprz, pieprz ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, zioła prowansalskie, papryka słodka, sól o obniżonej zawartości sodu, czosnek granulowany, pietruszka suszona, koperek suszony ,koperek świeży. Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe np.: koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa, mogą zawierać śladowe ilości alergenów glutenu, laktozy, soi, orzechów, selera i gorczycy.
*z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie